Καλεστε στο 2103478266

για τηλεφωνικές παραγγελίες

Call us at 0030 2103478266

for telephone orders

Promotions

and unique offers

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Τιμές

Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Προϊόντα

Τα προϊόντα του Axiospito που εκτίθενται στον παρόντα δικτυακό τόπο έχουν περάσει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους τόσο της επιχείρησης καθώς και των προμηθευτών της. Εάν, παρ’ ελπίδα, διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, καλούνται οι χρήστες/επισκέπτες να επικοινωνήσουν άμεσα με τo Axiospito το οποίο θα μεριμνήσει για την άμεση επίλυσή του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το να αγοράζετε προϊόν από το internet αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία από το να αγοράζετε άμεσα από κάποιο κατάστημα. Σας γνωρίζουμε ότι τα χρώματα που φαίνονται στην ιστοσελίδα μας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες (φυσικά υλικά, διαφοροποιήσεις στην μαζική παραγωγή, συνθήκες φωτογράφησης κτλ.) -συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεων οθόνης του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας επομένως μπορεί να διαφέρουν ελάχιστα από τα εικονιζόμενα. Οι αναγραφόμενες διαστάσεις ενδέχεται επίσης να παρουσιάσουν μικρές αποκλίσεις από τις πραγματικές.

Διαθεσιμότητα

Όλα τα προϊόντα έχουν συγκεκριμένη διαθεσιμότητα και υπάρχει η πιθανότητα να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας. Στην περίπτωση που συμβαίνει αυτό θα σας ενημερώσουμε άμεσα τηλεφωνικά.

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης. Η πλοήγησή σας στο axiospito.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την επιχείρησή μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.

Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη του axiospito.gr (συνολικά ή διαζευκτικά):

α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,
β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του axiospito.gr και
γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του axiospito.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών.

Επίσης η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του axiospito.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του παρόντος ιστότοπου.

Προσωπικά δεδομένα

Το axiospito.gr δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα σας. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα χρειάζεται να μας δώσετε μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, για την εκπλήρωσή της.

Το παρόν γνωστοποιεί ποιές πληροφορίες συλλέγουμε για εσάς, όταν επισκέπτεστε το axiospito.gr και περιγράφει πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες.

Η πολιτική μας είναι να διατηρούμε τα στοιχεία που συλλέγουμε από το site μας απολύτως εμπιστευτικά και να τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για εσωτερικούς σκοπούς της επιχείρησης. Δεν μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιαδήποτε άλλο μέλος / όμιλο.

Χρήση των προσωπικών σας στοιχείων

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε σε αυτό το site θα χρησιμοποιηθούν για να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που ζητήσατε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων χρήσιμων ενημερώσεων και γνωστοποιήσεων. Επιπλέον μπορεί να σας στείλουμε πληροφορίες για άλλα προϊόντα και άλλες υπηρεσίες του axiospito.gr

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το παρόν ή ανησυχία σχετικά με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Our Brands

X